Copy Center COLORAMA® este un o divizie de productie a Roxer Grup SA. Produsele care fac obiectul activitatii sunt tipar digital alb/negru şi color, pe diferite tipuri de cartoane si hartii – cu dimensiuni de: A4, A3, A3+, pana la format maxim de A0+. Colorama utilizeaza inca de la infiintare – anul 1999 - echipamente de inalta productivitate, marca XEROX®.

 

Suntem primul centru din Transilvania de management total al documentelor si oferim clientilor servicii profesionale la inalte standarde de calitate ale tiparului digital, in orice tiraje si in cele mai scurte termene de executie, datorita experientei acumulate de echipa de productie  dar si a tehnologiei utilizate de print, de ultima ora, din acest segment.

Ne ghidam dupa urmatoarele principii: calitate superioara tiparului clasic, timp de executie mic (comenzi executate in 24 ore), executarea lucrarilor la tiraj mic si mediu, design profesionist adaptat cerintelor exigente, personalizarea materialelor publicitare, in functie de eveniment sau oferta promovata pentru partenerii de afaceri, posibilitatea lansarii comenzii in format electronic prin intermediul siteului si livrarea ei prin curierat rapid.

 

Colaboram cu succes cu prietenii nostri:

http://www.roxer.ro/

http://www.zebracateringcluj.ro/

http://www.snookerclubcluj.ro/

http://www.ovidiublag.ro/

http://www.ucluj.ro/

http://www.ocnamuresonline.ro/

Comandă sau cere detalii despre produse:

office@colorama.ro

office.colorama@gmail.com