PRINT CARDS

Comenzi și întrebări: office@colorama.ro

Feel the love

Cumpără produsele “Feel the love”, iar 25% din încasări merg către Asociaţia Ray Animal Rescue. Toate imaginile sunt reale, mulţi dintre căţeii din poze au acum o casă nouă.

Asociaţia Ray Animal Rescue salvează câini abandonaţi sau maltrataţi din judeţul Cluj şi împrejurimi, îi tratează, îi sterilizează şi îi dă spre adopţie, în condiţii sigure şi legale. În acelaşi timp, Asociaţia face campanii de informare şi educare a populaţiei din mediul urban şi rural, pentru a reduce numărul de animale abandonate, agresate sau ţinute în condiţii îngrozitoare. Ray colaborează cu fundaţii din Marea Britanie, care susţin Asociaţia facilitând procesul de adopţie şi integrare a animalelor salvate.

De 20 de ani în Cluj-Napoca, Colorama oferă servicii, produse şi tipărituri de supercalitate. Comandă online sau hai în copycenterul nostru de pe Samuil Micu 12A şi convinge-te!

* Opţiunea Super Love – poate fi activată doar pentru câteva produse din seria “Feel the Love” (semn de carte, calendar de buzunar, ilustrată) şi reprezintă o donaţie de 10 lei (pe lângă cei 25% cotă din produse) pentru Asociaţia Ray.

Afișez 1–9 din 11 rezultate

X