PRINT CARDS

COLORAMA Copy Center – Din 1999 în Cluj-Napoca | Colorama

Colorama – tipărim din ’99. 

Colorama este unul dintre cele mai mai faine şi mai performante centre de copiere din Cluj-Napoca. Ne găsiţi din 1999 în buricul târgului, pe str. Samuil Micu 12A. În 2019, am deschis şi un Centru de Design şi Producţie pe Calea Baciului 1-3, în incinta Roxer Grup. Chiar dacă sediul nostru e în Cluj-Napoca, livrăm produse tipărite şi personalizate în toată ţara. 

Colorama, str. Samuil Micu 12A

Suntem primul centru din Transilvania de management total al documentelor şi oferim clienţilor noştri servicii de tipar digital (de la cărţi de vizită, la roll-up-uri, tricouri şi multe alte produse tipărite şi personalizate), în tiraje mici, medii şi mari şi în cele mai scurte termene de execuţie, datorită experienţei echipei de producţie, dar şi a tehnologiei de print şi a echipamentelor de top pe care le îmbunătăţim mereu, în acord cu pretenţiile pieţei. 

Serviciile noastre includ tipar digital alb/negru, color şi culori speciale, pe diferite tipuri de cartoane şi hârtii – cu dimensiuni de: A4, A3, A3+, până la format maxim de A0+. 

Promisiunile noastre sunt calitatea superioară faţă de tiparul clasic, timpul de execuţie mic (comenzi executate în 24 ore), executarea lucrărilor inclusiv la tiraje mici şi medii, designul profesionist şi personalizarea de calitate a materialelor publicitare. 

Copy Center COLORAMA® este o divizie de productie a Roxer Grup SA, grup din care fac parte Roxer – Xerox Platinum Partner, Zebra Catering Cluj şi Editura Colorama

Editura Colorama este un proiect al Colorama/Roxer Grup care se vrea o alternativă la sistemul editorial actual. Având capacitatea de a edita și tipări in house cărți în tiraje mici și medii, Casa de Editură Colorama se adresează celor care vor să publice în sistem ISBN și Descriere CIP fără a fi condiționați de tirajele offset.

 

Salut!

Sărbătorile vin, sărbătorile vin cu voie bună și cadouri, dar și cu multe comenzi, aglomerație la producție și curieri. Prin urmare:

Comenzile plasate online vor fi predate în minimum 5 zile lucrătoare. 

Mulțumim pentru înțelegere! <3