PRINT CARDS

Comenzi și întrebări: office@colorama.ro

COLORAMA Copy Center - Din 1999 în Cluj-Napoca | Colorama

Colorama – tipărim din ’99. 

Colorama este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate centre de copiere din Cluj-Napoca. Ne găsiţi de aproape 20 de ani în centru, pe str. Samuil Micu 12A. 

Suntem primul centru din Transilvania de management total al documentelor şi oferim clienţilor noştri servicii profesionale la înalte standarde de calitate ale tiparului digital, în orice tiraje şi în cele mai scurte termene de execuţie, datorită experienţei echipei de producţie, dar şi a tehnologiei de print de ultimă generaţie.

Serviciile noastre includ tipar digital alb/negru şi color, pe diferite tipuri de cartoane şi hârtii – cu dimensiuni de: A4, A3, A3+, până la format maxim de A0+. Colorama utilizează încă de la înfiinţare – anul 1999 – echipamente de înaltă productivitate, marca XEROX®.

Promisiunile noastre sunt calitatea superioară faţă de tiparul clasic, timpul de execuţie mic (comenzi executate în 24 ore), executarea lucrărilor la tiraj mic şi mediu, designul profesionist, personalizarea profesionistă a materialelor publicitare, în funcţie de eveniment.

Copy Center COLORAMA® este o divizie de productie a Roxer Grup SA, grup din care fac parte Roxer – Xerox Platinum Partner, Zebra Catering ClujSnooker Club Cluj şi Editura Colorama

Editura Colorama este un proiect al Colorama/Roxer Grup care se vrea o alternativă la sistemul editorial actual. Având capacitatea de a edita și tipări in house cărți în tiraje mici și medii, Casa de Editură Colorama se adresează celor care vor să publice în sistem ISBN și Descriere CIP fără a fi condiționați de tirajele offset.

 

 

X