PRINT CARDS

Plotare si copiere planse Cluj | Print licenta si doctorat Cluj | COLORAMA | Colorama

Scanare, îndosariere şi arhivare

Doriti sa renuntati la clasicele rafturi pline de dosare si hartii? Apelati cu incredere la serviciul nostru de scanare şi arhivare documente!

  

SCANARE color şi alb-negru rezolutie 600 dpi:

– scanare imagini

– scanare reviste, ziare

– scanare fotografii vechi

– scanare tablouri

SCANARE color si alb-negru, rezolutie 150-600dpi:

– scanare documente diverse –  scanare dosare clienti si furnizori

– scanare facturi, chitante si documente contabile


– scanare documente birouri de avocatura

– scanare fise medicale si buletine de analize


– scanare documente personal


– scanare documente resurse umane


– scanare fise de pontaj


– scanare carti de munca si fise de instructaj


– scanare polite de asigurare


– scanare chestionare, teste, rezultate examene, fise de instruire

– scanare registre, dosare, carti

SCANARE color si alb-negru, rezolutie max. 600dpi, dimensiune max. A0+:

– scanare harti

– scanare planse ingineresti, schite, planuri

– scanare desene

– scanare planse ozalid

Ne adresam companiilor ce doresc scanarea si arhivarea electronica a unui numar mare de documente aflate pe suport din hartie. Oferim confidentialitatea totala a datelor scanate.

Arhivarea documentelor scanate se face in diferite tipuri de fisiere: PDF, JPEG, TIFF, PNG, DOC.

Salvarea documentelor pe: CD, DVD, memory stick, alte medii de stocare electronica.

Reproducem fisierele scanate cu ajutorul printurilor în format A4-A0+, color sau alb-negru. Asiguram marire sau micsorare pentru documente scanate.

Finisari tipografie si legatorie

  

Infolierea este o operatiune de finisare realizata prin transfer termic a unor folii subtiri de plastic, menite sa protejeze suprafata printata, in special de umezeala. Se foloseste, in general, la diferite tipuri de coperti si se poate realiza pe o latime maxima de 33 cm. Folia are o grosime de 25 microni.

Laminarea reprezinta o operaţiune de finisare realizata prin transfer termic a unei pelicule de material plastic transparent, menit sa protejeze printul. Poate varia ca dimensiuni intre 9×6 cm (pentru legitimatii) si se poate ajunge pana la un A3.

Indosarierea se realizeaza simplu  – prin biguire si capsare, spiralare cu spira de plastic sau metalica, pliere planse, infoliere, sau brosare cu termoclei.

Print roll-up, X- banner si montaj

  

Dimensiunea conteaza!

Acest instrument de prezentare de mari dimensiuni (200 cm înălţime pe 80, 85 sau 100 cm latime, in functie de mecanism), este potrivit pentru expunerea unui mesaj in diferite spatii indoor, fiind un instrument de comunicare vizuala tot mai uzitat.

Printul se realizeaza pe un material plastificat maleabil si rezistent numit  PP Banner care se  monteaza intr-un mecanism usor de manipulat si de transportat datorita husei din dotare.

Productie publicitara

Prin departamentul de creatie a Colorama va oferim expertiza noastre pentru servicii de: imagine corporativa – conceptia grafica pentru sigla, antet, imagini de firma, carti de vizita, manual de identitate, publicitate indoor – materiale personalizate: autocolante, afise de interior, afise de exterior, mape de prezentare, cataloage, fluturasi, pliante, ambalaje, etichete, pungi, publicitate outdoor – bannere, afise stradale, panouri, autocolante pe mijloacele de transport, decoratiuni.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa cereti o oferta folosind formularul din dreapta.

Livrarea prin curier in toata tara

Trimitem comenzile in toata tara prin serviciul de curierat Nemo Express. Livrarea expedierilor se face în sistemul ”door to door”, într-un interval de 24 de ore pe tot parcursul țării, prin intermediul retelei de curieri – personal angajat si pregatit pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor. Mai multe detalii gasiti pe http://www.nemoexpress.ro/ 

Nu trimitem prin Posta Romana.