PRINT CARDS

Print alb auriu argintiu transparent fluorescent | Colorama

Efectul WOW! Invitaţii de nuntă, vouchere şi meniuri imprimate cu alb, argintiu, auriu, transparent sau fluorescent pe cartoane albe sau colorate

La Colorama, obţinem efectul WOW prin imprimarea culorilor vivid (argintiu, auriu, alb, transparent) sau fluorescente pe cartoane simple sau cartoane speciale, albe sau colorate.

 

Completează formularul şi cere o ofertă

Încearcă să ne oferi cât mai multe detalii despre produsul pe care-l doreşti (dimensiune, număr de pagini/bucăţi, culoare, finisări etc.). Dacă încarci mai jos un fişier, e şi mai bine.

Dacă ai grafica pregătită, ne ajută să-ţi facem o ofertă mai exactă.

Aici îţi trimitem oferta sau detaliile despre comandă.

În caz că e o comandă/situaţie urgentă.


Selected Value: 1
Câte bucăţi (aproximativ) vrei să tipăreşti?

În ofertă îţi trimitem un timp de execuţie şi de livrare, variabile în funcţie de produs. Vom face tot posibilul să ne apropiem de termenul dorit de tine.

Tiparul digital, dus la un alt nivel de compania Xerox. Echipamentul de producţie Xerox Versant de la Colorama este dotat cu kiturile suplimentare pentru imprimare cu auriu, argintiu, transparent, alb (Vivid Kit) sau imprimare cu culori fluorescente (Magenta, Yellow, Cyan – Fluorescent Kit), prin tehnologia Xerox Adaptive CMYK Plus.

Salut!

Sărbătorile vin, sărbătorile vin cu voie bună și cadouri, dar și cu multe comenzi, aglomerație la producție și curieri. Prin urmare:

Comenzile plasate online vor fi predate în minimum 5 zile lucrătoare. 

Mulțumim pentru înțelegere! <3