Colorama

Printuri şi produse personalizate

Despre

Colorama este unul dintre cele mai mai faine şi mai performante centre de copiere din Cluj-Napoca. Ne găsiţi din 1999 în buricul târgului, pe str. Samuil Micu 12A. În 2019, am deschis şi un Centru de Design şi Producţie pe Calea Baciului 1-3, în incinta Roxer Grup.

Chiar dacă sediul nostru e în Cluj-Napoca, livrăm produse în toată ţara. 

Suntem primul centru din Transilvania de management total al documentelor şi oferim clienţilor noştri servicii de tipar digital (de la cărţi de vizită, la roll-up-uri, tricouri şi multe alte produse tipărite şi personalizate), în tiraje mici, medii şi mari şi în cele mai scurte termene de execuţie, datorită experienţei echipei de producţie, dar şi a tehnologiei de print şi a echipamentelor de top pe care le îmbunătăţim mereu, în acord cu pretenţiile pieţei. 

tipărim din ’99

Copycenter & Centru de producție publicitară

Suntem primul centru din Transilvania de management total al documentelor şi oferim clienţilor noştri servicii de tipar digital (de la cărţi de vizită, la roll-up-uri, tricouri şi multe alte produse tipărite şi personalizate), în tiraje mici, medii şi mari şi în cele mai scurte termene de execuţie, datorită experienţei echipei de producţie, dar şi a tehnologiei de print şi a echipamentelor de top pe care le îmbunătăţim mereu, în acord cu pretenţiile pieţei. 

Sediul nostru e în Cluj-Napoca, pe Calea Baciului 1-3, în incinta Roxer Grup și livrăm produse tipărite şi personalizate în toată ţara. 

Promisiunile noastre sunt calitatea superioară faţă de tiparul clasic, timpul de execuţie mic, executarea lucrărilor inclusiv la tiraje mici şi medii, designul profesionist şi personalizarea de calitate a materialelor publicitare. 

Copy Center COLORAMA® este o divizie de productie a societății Roxer, grup din care fac parte Roxer – Xerox Platinum Partner, Zebra Catering Cluj şi Editura Colorama. 

Scrii o carte?

Editura Colorama

Proiect al Colorama/Roxer Grup care se vrea o alternativă la sistemul editorial actual. Având capacitatea de a edita și tipări in house cărți în tiraje mici și medii, Casa de Editură Colorama se adresează celor care vor să publice în sistem ISBN și Descriere CIP fără a fi condiționați de tirajele offset.

Coșul tău închide